Blej Online nga Kosova 


Si te blej online ne internet nga Kosova ? 

Gjithnje e me teper perdoruesit e internetit, po e perdorin internetin per te bere blerje online.

Mundesite qe na ofrohen permes internetit te blejme online jane me shume se sa ato qe mund te i gjejme ne tregun tone te vogel qe fizikisht mund te bejme blerje.

blej online kosoveÇka mund te blejme online ?


Ne gjitheçka mund te blejme online por produktet kryesore edhe me te kerkuarat zakonisht jane:

Blej online ora, kozmetike, shitje blerje celularesh ne internet, blej online telefona, iphone, ipad, kompjuter, laptop.

Rroba per veshje, p.sh: blej online rroba per femra, fustana,kepuce per femra dhe meshkuj,pallto, dhurata te ndryshme, veshje sportive per femra, veshje elegante per femra, veshje per femra te shendosha,etj...


Verejtje:  Ne asnje menyre ne nuk shesim asnje produkt dhe nuk kemi lidhje me kompanite apo faqet e lartecekura per blerje online apo me ndonje institucione bankare ne Kosove apo nderkombetare, prandaj ne nuk japim pergjegjesi juridike e as morale, as per produktet e porositura nga ju,per cilesine apo sasine e tyre, e as per sherbimet bankare apo postare te shteteve perkatese !
Kjo eshte thjeshte nje udhezues (guide) se si duhet te beni blerje online nga Kosova.


Si ti blejme online ne internet ?


Ne Kosove te blesh online mund te jete mjaft problematike per arsye se Kosova ende nuk eshte pranuar plotesisht nderkombetarisht  dhe po ashtu ne internet dhe neper sherbimet postare nderkombetare, Kosova nuk eshte gjthemone prezente tek opsioni i shteteve.
Postimi vazhdon nën reklamë ↓
Loading...

 Por edhe kjo e ka nje zgjidhje, duke shkruar adresen fizike te bleresit nga Kosova, ashtu qe tek opsioni i shtetit te bleresit shkruhet shteti i Shqiperise, e pastaj Posta e Shqiperise do ia percjell porosite e ardhura ne Shqiperi, Postes se Kosoves dhe kjo e fundit ua sjell ne adresen tuaj qe e keni shkruar ne internet.
loading...


Si ta shkruani adresen ?


Nuk ka rendesi se ne cilen pjese te Kosoves jeni, p.sh ju mund te jetoni ne: Prishtine, Peje, Gjilan, Ferizaj, Prizeren, etj...

Adresen duhet ta shkruani ne at menyre qe adresa e juaj ekzistuese ne Kosove shkruhet e sakte vetem se ne fund e shkruani edhe shtetin e Shqiperise, p.sh :

EMRI MBIEMRI
Emri i rruges, Nr. i bllokut apo/edhe Nr. i shtepise
Kosove,Qyteti, Kodi Postar
Albania

Ku dhe ne çfare faqe te blejm online ?!

Te gjitha faqet per blerje online do duhej te funksionojne njejte dhe se porosite tona do duhej te vijne njejte ne shtepite e tona, por une keshilloj qe vetem nga faqet dhe kompanite e provuara te blehet.

Por cila eshte ajo faqe apo kompani ku blejme ne ? 


Besoj se te gjithe keni degjuar se nga te afermit apo shoqeria juaj, se ku ata porositin online dhe se prej nga produktet e porositura iu kane ardhur ne shtepite e tyre.

Me se miri eshte edhe ju te porositni ne po te njejtat faqe te cilat jane te provuara.

Une deri me tani kam porositur nga AliExpress dhe gjithemone me kane ardhur produktet ne shtepi pa asnje problem permes postes, prandaj jua rekomandoje:

Aliexpress-in | http://aliexpress.com

Kepuca per femra

Çfare ju duhet te keni per te blere online ?


Natyrisht se per cdo blerje neve na duhen para , por online na duhet edhe nje xhirollgari bankare me para te mjaftueshme sa per te bere blerje dhe kartela bankare qe mund te blesh online nderkombetarisht.

Me se miri eshte qe te keshlloheni me banken tuaj se çfar llogarie dhe kartele ju duhet qe te bleni online dhe se si ta perdorni kartelen tuaj per blerje online.

Gjithashtu ju duhet ta dini qe gjate blerjeve online edhe sherbimi postar mund te ju kushtoje para, prandaj per te pare se a para kushton sherbimi postar zakonisht nen produktin e listuar ne faqe lexon: Shipping = X Euro (Dollar).

Ne ju keshillojme te bleni vetem produktet te cilave ju lexon: "Free Shipping" , pasi qe kjo nenkupton se sherbimi postar eshte pa pagese dhe se nuk do te ju kushtoje para.Verejtje:  Ne asnje menyre ne nuk shesim asnje produkt dhe nuk kemi lidhje me kompanite apo faqet e lartecekura per blerje online apo me ndonje institucione bankare ne Kosove apo nderkombetare, prandaj ne nuk japim pergjegjesi juridike e as morale, as per produktet e porositura nga ju,per cilesine apo sasine e tyre, e as per sherbimet bankare apo postare te shteteve perkatese !
Kjo eshte thjeshte nje udhezues (guide) se si duhet te beni blerje online nga Kosova.